Menu

Fabia Hooykaas, secretaris

Fabia Hooykaas (1962) is trainer, coach en organisatiedeskundige. Door allerlei werkgerelateerde opleidingen en werkervaringen heeft zij veel verschillende kanten van het bedrijfsleven leren kennen. Zij heeft diverse managementfuncties vervuld. De ervaringen zijn vooral opgedaan bij commerciële dienstverlenende bedrijven.

Momenteel is Fabia directeur-eigenaar van Verhip! (gestart 2002) en ServiceCultuur (gestart 2008).
Het bedrijf ServiceCultuur is opgericht vanuit de basisgedachte dat “service” beter kan en moet. Service hebben wij niet gedefinieerd. Want voor de één is service "hoe je iemand een gevoel van welkom geeft" en voor de ander is het "hoe de afdelingen op elkaar afgestemd zijn" of "hoe je met elkaar omgaat"
De missie is bedrijven ondersteunen om hun ServiceCultuur concreet en zichtbaar te maken.
Met haar kennis van processen, vaardigheid in trainen en eigen producten zoals het ServiceCultuurOnderzoek, het CultuurBarbarenSpel en de ServiceCirkel, begeleidt zij organisaties in hun streven om hun klantgerichtheid, onderlinge samenwerking en serviceniveau te versterken.
De manier van werken is onlosmakelijk verbonden met de kernwaarden: nieuwsgierigheid, integriteit en plezier.
Haar klanten zitten in verschillende branches, van gezondheidszorg tot zakelijke dienstverlening. Meer informatie is te vinden op www.servicecultuur.nl.

Het bedrijf Verhip! is gericht op coaching en counselling. Fabia’s specialiteit is het coachen van mensen op de werkvloer. Meer informatie is te vinden op www.verhip.com.

Fabia is al sinds 2005 bestuurslid van de NOVW en is een sterke voorstander van efficiënt werken in de gezondheidszorg. Waarbij voorop staat dat efficient werken versterkt wordt door goede onderlinge samenwerking en heldere communicatie.

terug naar boven
javgen.com