Menu

Nieuwe video NOVW

NOVW-AppDe NOVW is een beroeporganisatie, die gebruik maakt van de meest moderne middelen, om haar doelgroep, de behandelaars in de wondzorg te bereiken. Dit doen wij door het vervaardigen van verschillende soorten campagnes.
Wij zetten ons in om jullie te overtuigen dat in deze tijd het van groot  belang is, dat er een beroepsorganisatie is, voor alle wondprofessionals in Nederland en dat het verstandig is om daar lid van te zijn.
Als NOVW zijn we regelmatig in verschillende media aanwezig met campagnes. Door bijvoorbeeld te adverteren op internet of in tijdschriften. We verzenden de NOVW nieuwsbrief (1800 leden) en publiceren indien mogelijk in het Nederlands Tijdschrift Voor Wondzorg (NTVW). Onlangs hebben wij daarbij ook een NOVW App uitgebracht op Android en Apple. Geen enkele beroepsorganisatie in de wondzorg heeft een dergelijke App. We gebruiken deze mogelijkheden om je exact op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in wondzorg, die als maar sneller gaat.
passie-novwNaast al deze mogelijkheden zien we wij de laatste tijd dat er steeds meer mogelijk is met video. Video zorgt dat een boodschap snel en sterk communicatief wordt overgedragen, zoals je dat hebt kunnen zien op het Nationaal multidisciplinair congres voor wondprofessionals, dat mede daardoor hoog werd beoordeeld.juni advertentie

Hieronder vind je onze eerste futuristische reclameboodschap als video. Een heel bijzondere video, want als je goed kijkt zijn daar de beelden in verwerkt van ons laatste NOVW Congres dat afgelopen oktober is gehouden. Ook volgend jaar is er weer een NOVW congres dat wordt gehouden op 7 oktober 2014. Wordt je lid dat krijg je een extra korting van 10% op het congres en ontvang je gratis het Nederlands Tijdschrift voor Wondzorg. Meld je aan op www.novw.org.

Media

Video campagne NOVW
terug naar boven
javgen.com