Menu

NOVW App nu ook beschikbaar voor Iphone

NOVW-App-voorkantNaast de versie van Android, die 14 dagen geleden verscheen, is vandaag de NOVW App voor voor de Iphone verschenen. De NOVW is de eerste beroeporganisatie in wondzorg met een App voor zowel Iphone als Android. De NOVW App voor Android vind je terug op:  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appgenerator.n154832917.
Je kunt ook de NOVW App terugvinden in de Google App store. Tik in 'n154832917' bij zoeken. En dan kunt je hem downloaden. Voor de Iphone kun je hem vinden in de App Store in het programma van Itunes.

In de App vind je bijvoorbeeld veel nieuws, kun je de NOVW Blogs volgen. Maar ook de berichten van Twitter vind je terug op de NOVW App. Wil je meer weten over de NOVW zelf, ook dat is mogelijk, want informatie over het Bestuur en de organisatie is allemaal terug te vinden op deze App voor mobiel.

De NOVW is de Beroepsorganisatie voor alle wondprofessionals in de intra- en extramurale gezondheidsheidszorg en richt zich vooral op de brede aspecten ten aanzien van de verbetering van de wondzorg, zoals vroegtijdige diagnostiek, transmurale overdracht, registratie, scholing, erkenning van opleiding, eenduidige richtlijnen en protocollen, een eenduidige aanpak. Dit alles om de wondzorg dichter bij de patiënt te krijgen. Met als doel het verkrijgen van tijdwinst bij de behandeling of verzorging, waardoor een wond sneller geneest.

Deze belangrijk doelstelling betekent dat we vooruitstrevend te werk blijven gaan als NOVW, om de wondzorg op een hoger niveau te krijgen. Vandaar de NOVW App waarmee wij nog beter de contacten kunnen onderhouden met alle wondprofessionals die in het veld werkzaam zijn.

terug naar boven
javgen.com